Persbericht d.d. 22 december 2017

De politieke partij TrefZeker Hapert met volledige rechtsbevoegdheid is opgericht op 15 december 2017 door de heer Jan van den Bossche en op zijn verzoek heeft mr. drs. Alexander Brom (secretaris/penningmeester) zich hierbij aangesloten. Zij zal deelnemen aan de Gemeenteraadsverkiezingen in de Gemeente Bladel op 21 maart 2018. Een van de activiteit omschrijving is: het bevorderen van democratie, verantwoording, integriteit transparantie in de Gemeente Bladel en de inwoners van de gemeente Bladel, met name uit Hapert, Casteren en Hoogeloon, de kans te bieden een bijdrage te leveren aan de politieke besluitvorming binnen de gemeente en uiteraard het stellen van kandidaten voor de gemeenteraad van Bladel.

De Heer van den Bossche is de oprichter in 1982 van de Vrije Hapertse Partij (VHP) en was toen ook de voorzitter van Stichting Gemeenschapshuis Hapert. De heer Alexander Brom is de oprichter van Bladel Transparant in 2004 (BT) en voormalig voorzitter van Stichting ABS. Deze beiden partijen zijn al in de Gemeenteraad van Bladel vertegenwoordigt.

De Heer van den Bossche distantieert zich nadrukkelijk van de huidige werkwijze van de door hem opgerichte politieke partij de VHP, daar zij alles behalve opkomt voor de inwoners van Hapert, Casteren en Hoogeloon en alles in het werk stelt om het Gemeenschapshuis Den Tref, volstrekt overbodig te slopen.

De heer Alexander Brom daarentegen is trots op de door hem opgerichte partij Bladel Transparant en de door haar verrichte werkzaamheden de afgelopen 12 jaar in de Gemeente Bladel. Maar voor behoud van Den Tref en om daadwerkelijk de inwoners van Hapert, Casteren en Hoogeloon weer invloed te geven alsmede dat er naar hen geluisterd wordt draagt hij graag zijn steen hieraan bij.

TrefZeker Hapert heeft o.a. tot doel met namen de inwoners uit Hapert, Casteren en Hoogeloon optimaal de kans te bieden een bijdrage te leveren aan de politiek en maatschappelijke besluitvorming binnen de gemeente Bladel. Daarnaast streeft zij nadrukkelijk tot behoud van Gemeenschapshuis Den Tref. Tot 31-12-2048 is dit normaliter al veilig gesteld maar willen dit uitbreiden tot en met 31 december 2080.

Reacties: contact@trefzekerhapert.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s